Smygtitt på SteamWorld Heist

https://www.youtube.com/watch?v=rehXsNdXjrg

Många var de som uppskattade plattformsgrävaren SteamWorld Dig från svenska Image & Form. Nu har det snart gått två år sedan det släpptes första gången och med dess framgångsvåg kommer nu en spin-off SteamWorld Heist. I vad de själva beskriver som ett XCOM i 2D tar du alltså återigen kontrollen över en brokig skara robotar. Denna gången är det strategiska pistoldueller och rymdäventyr som Image & Form hoppas skänker dig spelglädje.
SteamWorld Dig släpps till alla plattformar förutom Xbox 360, Wii och Playstation 3 så att de flesta kan känna sig inkluderade. Det finns i dags dato inget satt släppdatum men hösten 2015 bör spelet rulla ut på de första plattformarna.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.