Stor, ny Early Access-uppdatering för Endless Space 2

Amplitude Studios har gått ut med en ny uppdatering för Endless Space 2. Det kommer innehålla den nya, tidsskiftande Riftborn-civilisationen, multiplayer, AI- och stridsförbättringar, m.m.
Denna uppdatering kom till Steam idag.

Endless Space 2 tar plats i samma universum som sin föregångare och med sin turbaserade rymdstrategi expanderar uppföljaren universumet.

“Vårt team har jobbat hårt för att få multiplayern redo och vi kan knappt vänta på att höra vad spelarna tycker,” säger Romain de Waubert de Genlis, Creative Director på Amplitude Studios. “Denna Early Access är ett strålande tillfälle för oss att ta reda på om multiplayern är optimal vid release.”

Den nya uppdateringen innehåller bland annat:

Riftborn-civilisationen: Gameplay som fokuserar på en speciell spelmekanik där du kontrollerar tiden. Med hjälp av detta verktyg kan du helt ändra hur spelt fortskrider.
Multiplayer: Upp till åtta spelare kan mötas
Nya galaxformer: Universumet expanderar med en Spiral-8 och en oval galax.
Mer liv i galaxen: Nya solvindar, nebulosor och handelsskepp.
AI-förbättringar: En bättre AI inom diplomati och strid
Förbättringar till stridssystemet och teknologiträdet, samt ny tutorial för “avancerade” spelare; erbjuder tips och support för de med mer erfarenhet av spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.