Stora ambitioner för Halo 5: Guardians

I ett utskick från Bonnie Ross, General Manager för 343 Industries som är ansvariga utvecklare för Halo-serien går det att läsa vilket ansvar de har och känner av inför släppet av nästa Halo-spel. Bonnie säger att Halo länge varit flaggskeppet för Xbox som konsol. Att spelserien varit drivande för teknologin och därmed viktig både för fans men även övriga Xbox-användare.

Halo 5: Guardians planeras släppas 2015 och kommer åtföljas av en Halo tv-serie som skapas i samarbete med legenden Steven Spielberg. 2015 kan bli ett bra år för Halo som på senare tid tappat lite av sin stjärnglans. Mer information om spektaklet har vi att vänta den nionde juni på Xboxs E3 visning.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.