Watch Dogs slår rekord i förhandsbokningar

Watch Dogs förhandsbokas i ofantliga mängder och är nu officiellt Ubisofts mest förhandsbokade nya titel någonsin. Deras omfattande reklamkampanjer för att hypa spelet har verkligen lönat sig. Något som är intressant att tillägga är att det finns hela NIO olika versioner av spelet runtom i världen. Bland annat kan du boka en version som ger dig extra vapen och fördelar när du hackar stadens olika system. Vill du lägga ut ännu mer pengar kan du även köpa till ett säsongspass som ger tillgång en unik enspelare-kampanj. Det kan i mitt tycke kännas som att man mjölkar spelarna på pengar men det är ju alltid ”frivilligt” att köpa tillägg.

Watch Dogs släpps den 27 maj till PS4, PS3, Xbox One, Xbox 360 och PC och till Wii U vid ett senare datum.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.