Stora nyheter om Battlefield släpps den 6’e Maj

Är du nyfiken på vad som står i stjärnorna för allas vår patriotiska favoritshooter Battlefield? Då gör du klokt i att spana in DICE’s stream den 6’e Maj klockan 20.00(GMT) för revealen av deras nyaste trailer. Vad denna kommer innefatta kan vi bara spekulera om. Handlar den om en DLC? Någon större uppdatering?

Våra metaforiska pengar ligger på en ny speltitel, för varför skulle de hypa upp något som var mindre än det? Är du mer nyfiken på hur Battlefield’s framtid ser ut så har de varit snälla nog att slänga upp en officiell hemsida för eventet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.