Återupplev en viktig del av historien i ’War Knows No Nation’

Wargaming ser fram emot att återuppväcka en del av historien och dela med sig till världen i ett unikt videoprojekt i 360 grader – War Knows No Nation.

Denna video knyter an till tre pansarvagnsveteraner från andra världskriget och låter livematerial smälta samman med datoranimerade scener för första gången.

De tre veteranerna delar sina upplevelser
från kriget; Tom Sator är en soldat som deltagit i slag i Belgien, Tyskland och Tjeckoslovakien. David Render var den sista överlevande från D-dagsveteranerna från Storbritannien, som var verksam i Sherwood Rangers Yeomanry, och blev ett
pansarvagnsbefäl vid den ringa åldern av nitton. Sist men inte minst har vi Aleksandr Fen som är en pensionerad generalmajor från Belarus, som stred i slaget om Kursk och Stalingrad.

“Vi är verkligen passionerade kring historien vill dela med oss av den till världen” säger Tracy Spaight, chef för Special Projects på Wargaming.
”Vi gör detta med varje ny video vi skapar. I ’War Knows No Nation’ har vi experimenterat med teknologi och blandat livematerial med datorrenderade sekvenser i 360 grader. Denna unika blandning av format skapar en helt ny nivå av inlevelse. Du bokstavligen återupplever historen när du ser den ur perspektivet hos soldaterna som stred i kriget. Denna nya video innehåller sju fantastiska platser i Belarus, Ryssland, USA, och Storbritannien, vilket ger en ojämförbar insikt i en tid som skapade vår historia.” säger hon.

“‘War Knows No Nation’ var en unik chans att dela med sig till världen om det jag upplevt, på ett sätt jag aldrig trodde var möjligt” säger David Render, en veteran från den Brittiska armén. “Jag beundrar ungdomen idag då de är mer utbildade än vad vi var. Vad gäller den nya generationen är det viktigt för oss att se till att något som andra världskriget inte upprepar sig. Det är så lätt att starta ett krig, men otroligt svårt att stoppa det. Jag hoppas att, på något sätt, att våra minnen och erfarenheter lär människor om vad det innebär att befinna sig i ett krig.”

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.