Summer Games har kommit till Overwatch!

Knäck knogarna, stretcha lårmusklerna och pumpa upp volymen, för nu är det dags för Summer Games!

Med start i tisdags (och för återstoden av eventet) kommer era loot boxes ha ett särskilt utseende, utökat med nytt innehåll. Under tre veckor kommer Overwatch bjuda på detta speciella evenemang, där spelare får vara med och fira kämparglöden och tävlingsinstinkten i sann Overwatch-anda. Få speciell loot i form av skins, sprayer och emotes och victory poses, alla med Summer Games-tema (däribland ett skin till vår Göteborgare Torbjörn, som heter ”Tre Kronor”, vilket ni kan se på bilden här ovan). Loot boxes med eventspecifikt innehåll kommer dock inte gå att köpa.

Ni kan även tävla i den senaste brawlkategorin – Lúcioball!
Ett sportrelaterat evenemang kan ju inte vara komplett utan lite atletisk expertis och det är därför Blizzard har slängt in det senaste brawlet. Med denna futuristiska tolkning av fotboll kommer du få tävla med två kamrater mot tre andra spelare, tillsammans med allas vår kantknuffande, väggåkande Lúcio.

Teamen kommer mötas i det vackra Estádio das Rãs som ligger nära hjärtat av Rio de Janeiro. Tillsammans med studsplattformar och fartboostade väggar kommer denna unika arena förstärka Lúcios förmågor och låta spelare slå, glida, blocka och studsa hela vägen fram till segern. Varje match i Lúcioball varar i fyra minuter och reglerna är väldigt enkla – det lag som gör mest mål under den tiden vinner.

På tal om färdigheter – det gäller att veta hur Lúcio interagerar med bollen för att kunna bemästra Lúcioball. Istället för att skjuta kommer han istället att slå, vilket låter honom dribbla, passa och skjuta bollen från ett kort avstånd. När du behöver dra iväg bollen över kartan kan du använda den alternativa attacken för att få jobbet gjort.

Till skillnad från de övriga spellägena påverkar speedboosten enbart själva spelaren. ”Amp It Up” kommer fortfarande förstärka respektive boost, som vanligt, och Lúcios ultimate, ”Sound Barrier”, kommer nu få bollen att dras in till honom.

Detta är det första säsongseventet i Overwatch, men Blizzard säger att det finns mer på horisonten. De vill inte ännu prata om sina planer för framtiden, men vi kan förvänta oss fler temainspirerade loot box-föremål, kartor och spellägen.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.