Blizzard kommer med en snöstorm av högtidsgrejer

Mängden innehåll till Blizzards spel är mer eller mindre lavinartad i år. Det är en salig blandning av högtidsrelaterade godbitar, men även nytt innehåll, oberoende av vinterns firande. Vi får t.ex. Tides of Vengeance, nästa kapitel i striden mellan Horde och Alliance i World of Warcraft: Battle for Azeroth. Vi får även nya skins till Overwatch League. När det kommer till högtider har samma spel startat sitt Winter Wonderland denna vecka, vilket ger spelare möjlighet att plocka hem ett helt gäng med skins, intron, emotes, m.m. Spelare i Heroes of the Storm går inte heller tomhänta. Högtiden får sitt utrymme även där och det finns gott om loot att plocka ned.

Vad sägs om att vi öppnar klappsäcken och tar en titt på vad vi har att ta del av?

Tides of Vengeance

Förberedelsens tid är över. Det är nu dags att slå till mot sina fiender. Tides of Vengeance är den första, stora uppdateringen till World of Warcraft: Battle for Azeroth och den kan spelas nu.

I Tides of Vengeance når kriget mellan Horde och Alliance en kritisk punkt. Detta när nya allierade sluter upp på frontlinjerna och gamla hjältar tar till vapen för att återerövra vad som är deras. Under Tides of Vengeance kommer spelare få:

  • Upptäcka nya kapitel i berättelsen om Tyrande, Saurfang och Vol’jin i nya, karaktärsdrivna questlines.
  • Slåss för din faktion i en helt ny raid, Battle of Dazar’alor, och upplev konflikten från båda sidor. I Europa blir den tillgänglig fr.o.m. 23 januari. Detta blir start på raiden, mythic dungeons och andra säsongen av PvP.
  • Strida om de askbelagda resterna av Teldrassil i en helt ny co-op Warfront, Battle for Darkshore. Här slår night elves tillbaka mot Forsaken för att ta tillbaka sitt hemland.
  • Försvara Kul Tiras och Zandalar från fiendens invaderande trupper i Horde och Alliance assaults.
  • Ge sig ut på nya Island Expeditions och res till Jorundall och Havenswood. Skräddarsy din utrustning ytterligare med uppdateringar till Azerite Armor-systemet, samt lås upp Heritage Armor för dwarves och blood elves.

Utöver detta kommer spelare som förbeställt Warcraft III: Reforged Spoils of War Edition få en in game-mount i WoW – den ikoniska Meat Wagon, en av Lich Kings favoritvapen och en ovärderlig del till Scourges arsenal.

För er med mer pangpang-orienterade fingrar finns det såklart godis till Overwatch också.

0 Delningar
Sida 1 av 3Nästa

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.