Svenska Apex Construct vinner stort Vive-pris

Det prestigefyllda VR-priset Viveport Developer Awards delades ut i dagarna och vinnaren blev ingen mindre än den svenska studion Fast Travel Games. Studion hyllas av juryn för sitt annorlunda debutspel Apex Construct (som för övrigt inte har något alls att göra med ett visst battle royale-spel med liknande namn). Priset delas ut till det för året bästa spelet som släppts på tjänsten Viveport.

Å teamets vägnar kunde jag knappast vara lyckligare för det här priset. Sedan starten har vi jobbat intensivt med att ge spelarna en bra spelupplevelse och det är härligt att se att allt hårt arbete lönat sig.


Oskar Burman, VD på Fast Travel Games.

Apex Construct är helt och hållet byggt för VR. Spelaren tar sig fram genom en ödelagd värld med pilbåge och sköld som enda försvar. Dina vapen kan uppgraderas för att lättare kunna sig an det allt farligare, mekaniserade motståndet.

Stolta vinnare från Fast Travel Games.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.