Svenska kändisar avslöjas i reklamfilmer för Black Ops Cold War

Brukar Anis Don Demina stjäla från andra artister, kissar Martin Mutumba i duschen och gillar Alicia Lauterbach att lukta på sina egna fisar?

Det är bara några av de frågor som får ett svar i Call of Dutys Kalla kriget-inspirerade kampanj för nya Black Ops Cold War. Under de årtionden kalla kriget pågick var information hårdvaluta och lögndetektortest var en vanlig metod att komma över den. Som en del av lanseringen valde Call of Duty att bjuda in en rad kända artister och influencers till ett specialbyggt förhörsrum inuti ett bergrum. Väl där kopplades de upp mot en gammal lögndetektor och fick svara på frågor från sina följare, men ställda av en bister, rysk agent.

Här kan du se alla intervjuer:

Anis Don Demina, Artist, DJ och Youtuber

Alicia Lauterbach, Influencer

Greekazo, Rappartist

Martin Mutumba, före detta fotbollsspelare

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

1 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.