SVRVIVE släpps i veckan

Svenskutvecklade VR-spelet SVRVIVE släpps så tidigt som torsdag den 17 november för HTC Vive. SVRVIVE är ett pusselspel som kan liknas med trendens escape rooms. Trailern i artikeln har den officiella Facebooksidan passerat 100 000 visningar. Om ingenting annat är det en temperaturtagning av förhoppningarna på spelet.

Vi på Varvat har vi flera tillfällen testat SVRVIVE, senast på Comic Con Stockholm och är mycket imponerade av upplevelsen.

SVRVIVE: Deux Ex Helix, det första kapitlet i spelet, släpps den 17 november till HTC Vive. Spelet väntas även komma till andra VR-plattformar i framtiden.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.