Sword Coast Legends får nytt innehåll

Efter förfrågningar på deras forum har utvecklarna på n-Space slutligen svarat. De har legat i för att kunna ge oss uppdateringar och nytt innehåll för att göra upplevelsen av Sword Coast Legends ännu bättre, både för äventyrare och spelledare.

SCREEN_SCL_060515_001

Mycket nytt utlovas i senaste uppdateringen.

Just nu finns Sword Coast Legends’ Community Pack Two ute och den presenterar Drow som en ny med egenskaper som faerie fire och darkness. Det finns även över 170 nya objekt och visuella effekter att leka med som spelledare. En ny, individuell regel för loot finns också ute, som ger alla spelare chansen att plocka på sig utan att få dåligt samvete. En ny svårighetsgrad kallas ”Hardcore” finns också tillgänglig, tillsammans med mycket annat.

Ni kan ta en titt på de patch notes som följer Community Pack Two.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.