Sword Coast Legends får nytt releasedatum

Spelföretagen n-Space och Digital Extremes gav nyligen beskedet att Sword Coast Legends får ett nytt releasedatum istället för det tidigare datumet 20 september. Den 20 oktober släpps härligheten till PC, Mac och Linux och i början av nästa år dyker skapelsen upp på Xbox One och PS4.

Sword Coast Legends är fantasybaserat RPG som utspelar sig på kontinenten Faerûn på den avlägsna planeten Toril. Det är ett klassiskt upplägg med fyra olika kombattanter med olika förmågor att bemöta sina fiender på slagfältet. Utöver traditionell multiplayer och solokampan finns även Dungeon Master Mode som erbjuder möjligheten att skräddarsy sin egen spelplan och låta andra få ansluta sig i realtid.

Spelet kan förbokas på Steam och Playstation Store för drygt 300 kronor och vill man ta skapelsen till nya höjder kan man även beställa ett samlingspaket som bland annat inkluderar soundtracket, bonusar och en staty av demonen Belaphoss. För mer information om spelet kan det ses på den officiella hemsidan.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.