Taktikspelet Partisans 1941 släpps 14 oktober – öppen beta nu i helgen

Taktikspel som blandar basbygge, gruppbaserad strid och stealth har sin öppna beta i helgen och släpps 14 oktober på Steam.
Partisans 1941

Partisans 1941, ett actionorienterat taktikspel som blandar gruppbaserade anfall med smygande, samt resurshantering och management av baser, har nu i helgen en öppen beta. Utvecklarna Alter Games tillsammans med utgivaren Daedalic Entertainment bjuder in taktiska spelentusiaster att testa spelet. Fans av Commandos kan nog hitta mycket att salivera över i detta spel.

Partisans 1941 har sedan sin release den 14 oktober på Steam.

När krigsfången och befälhavaren för Röda armén, Alexey Zorin, flyr från ett nazistiskt interneringsläger beslutar han att bilda en styrka av gerillasoldater för att störta ockupanterna. Spelare rekryterar soldater och civilister för att hantera olika uppdrag, som till exempel sabotage och direktanfall mot konvojer. Mellan uppdrag behöver spelaren hantera sitt läger och uppgradera sina styrkor. För att segra är det viktigt att spana och speja för att hitta de bästa anfallspositionerna. Den taktiska pausen är ett viktigt verktyg för spelaren.

Partisans 1941 funktioner

Här är en sammanfattad lista på de funktioner spelare kan förvänta sig i Partisans 1941, som beskrivet av Daedalic Entertainment själva. Du hittar mer information på spelets officiella hemsida.

  • Ett fräscht perspektiv på Stealth Tactics-genren: En blandning av strid, stealth, bakhåll och en mängd särskilda föremål skapar kaos i fiendens led. Välj ditt eget sätt att slutföra varje uppdrag.
  • Styr en grupp partisaner: Hitta, rekrytera och uppgradera nya medlemmar till motståndsrörelsen, för att på så vis skapa den din egen, unika grupp. Använd dina karaktärers styrkor för att hitta bästa lösningen på olika situationer.
  • Upplev livet som medlem av motståndsrörelsen: Upplev en partisans “vardag” mellan uppdragen – utveckla din bas, förbered dig för nästa uppdrag, se till att du har resurser för partisanens överlevnad. Håll dina trupper motiverade. Utforska närliggande regioner, drabba samman för kontroll över fiendens svaga punkter och skapa tillfällen att slå till mot fienden.
  • Ett annat perspektiv på andra världskriget: Upplev historien om det våldsamma motståndet mot den tyska ockupationen vid östra fronten. Följ berättelser och historier från olika människor som ansluter sig till partisanernas styrkor – allt från soldater till vanligt folk.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.