Kerbal Space Program: Enhanced Edition Space Program kraschar in på konsol

Visste du att det är sjukt roligt att bygga rymdraketer? I så fall vet du säkert redan att det också är galet svårt. Om din inre rymdingenjör har ett sug efter att få pröva vingarna så kommer snart nu utmärkt tillfälle på konsol.

Kerbal Space Program: Enhanced Edition Complete släpps idag på Playstation 4 och Xbox One via respektive digitala butik. Utgåvan innehåller förutom originalspelet även de tidigare släppta expansionerna History and Parts Pack och Breaking Ground. Det är den största samlingsutgåvan av Kerbal Space Program som hittills släppts till konsol.

Spelet fyller i år 9 år och det firas med en video som tittar tillbaks på våra gröna vänners öden och äventyr. Så spänn fast er och följ med på en rymdresa inte lik någon annan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.