Tales of Kenzera: ZAU – ny titel från EA

EA och Surgent Studios presenter nu Tales of Kenzera: ZAU, ett action-äventyrsplattform för en spelare. Spelet är inspirerat av Surgent Studios grundare och BAFTA-nominerade skådespelaren Abubakar Salims personliga resa genom sorgen efter sin fars bortgång och deras djupa gemensamma band till videospel.

Abubakar Salim säger om spelet.

Länge har jag kämpat för att hitta ett sätt att kommunicera min resa med sorg. Att nu kunna göra det genom Zaus berättelse om förlust, tillväxt och helande i ’Tales of Kenzera: ZAU’ känns så rätt. Spel är för mig det mest kraftfulla mediet för att dela berättelser. Min bortgångne far introducerade mig till mediet, och vad är ett bättre sätt att hedra honom och vår relation än genom denna upplevelse?

I spelet kliver spelaren in i rollen som Zau, en sörjande hjälte på uppdrag att återföra sin älskade far från dödens grepp. Guidad av Kalunga, dödsguden, tar sig Zau igenom mystiska världar för att bemästra kosmiska krafter. Tales of Kenzera: ZAU erbjuder en andlig helande resa, där de svåraste stunderna avslöjar vem man verkligen kan bli.

Spelet släpps den 23 april 2024 på PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.