Skulle du överleva i Jurassic Park?

Nyligen avslöjade Saber Interactive sitt kommande spel Jurassic Park: Survival och det går kort och gott ut på att överleva Jurassic Park. Spelet tar spelarna tillbaka till en fullversion av Isla Nublar fylld med levande dinosaurier och en helt ny historia som äger rum dagen efter händelserna i den klassiska filmen Jurassic Park från 1993.

I Jurassic Park: Survival tar du rollen som Dr. Maya Joshi, en anställd hos InGen som inte kunde evakueras från Isla Nublar. Du kommer att kämpa för att överleva en intensiv blandning av förstapersons smygning och action i möten med dinosaurier, alla med unika beteenden.

I dagsläget finns inget releasedatum tillkännagivet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.