Tävla om DLC till Tales of Graces

Igår startade Namco en tävling för alla fans till Tales of Graces F, det japanska rollspel som ursprungligen släpptes till Wii men nu även finns tillgängligt för PS3. Tävlingen kommer att pågå i 21 dagar och så många som 180 DLC-pack kommer att lottas ut kontinuerligt.

Varje pack kommer att innehålla ”13 element” i form av in-game kostymer, uppgraderingar, level ups med mera. Tävlingen äger rum på Facebook där man måste gilla deras tävlingssida och klicka sig vidare för att få deltaga. Lite extra krydda till spelet är ju alltid välkomnat och för en så liten ansträngning kommer koderna säkert att gå åt som smör i solen.

Kolla in tävlingssidan här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.