Ben 10 Omniverse ute nu till olika konsoler

För den som har sett den tecknade barnserien  Ben 10 Omniverse (som visas på Cartoon Network) så kan vi meddela att det officiella spelet med samma namn nu ska finnas ute till Playstation 3, Xbox 360, Wii, Wii U och Nintendo 3DS. Kanske en passande julklapp till ungarna?

Spelet ska enligt beskrivning ha ett helt nytt visuellt uttryck i jämförelse med serien, där Ben och hans nya partner Rook (en oerfaren rörmakar-student) måste slåss mot utomjordingar i ett co-op äventyr, som även går att spela i singleplayer.

[youtube id=”Nn2OwZDv4fc” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.