Tävling på gång

Redaktionen växer och alla våra plattformar har fått sig ett ansiktslyft. Detta vill vi fira tillsammans med er!

Från och med idag, precis just nu, så har du chans att vinna ett för tillfället hemligt pris. Innan slutdatum på tävlingen så kommer priset annonseras, så var inte oroliga. Det blir bara lite mer spännande såhär. 🙂

Vi vill ge tillbaka till er

Som ni alla underbara läsare sett så har alla våra plattformar genomgått en riktig makeover. Samma härliga innehåll, men paketet är lite lyxigare. Och på tal om paket så vill vi dela med oss av ett sådant till er. Nytt år på ingång, ny design på sidorna. Vad passar då bättre än ett nytt spel? Det är det minsta vi kan göra för att tacka er för att ni dag efter dag gör att vi kan fortsätta pyssla med det vi älskar. Så från oss alla till er alla, ett jättestort tack!

Hur det går till

Det enda du behöver göra är att följa länken nedan. Den kommer ta dig till en sida som ser ut såhär:

För varje social media som du följer oss på, ju fler poäng får du som ökar chansen till vinst.

Det är väldigt simpelt. Följ oss på våra sociala medier, svara på frågan om vad du tycker om den nya designen och dela med dig av tävlingen till dina vänner. Poäng för vardera sak ser du på sidan av varje aktivitet man kan utföra. Tävlingen pågår från nu till den första januari 2018 och vinnaren kommer att dras slumpmässigt. Men ju fler poäng du samlat på dig ju större är chansen till vinst såklart.

Från oss alla till er alla

Nu har jag svamlat på tillräckligt om detta tror jag. Men än en gång, tack för att ni är en del av det vi gör. För att ta dig till tävlingen klicka här. Ni som redan följer oss på plattformarna behöver inte oroa er, även ni kan samla poängen! Skulle det dyka upp några frågor, så tveka inte att lämna en kommentar eller kontakta oss på Twitter.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.