Terrorattack på Numbanis flygplats?

Okänd gärningsperson har lämnad Numbani i spillror!

Det låter kanske lite som clickbait i de tider vi lever i, men det är inte bara vi som har oroligheter runt hörnen.

I Overwatch har det hänt en del på sistone. Senast fick vi ta del av intervjun med en potentiellt ny karaktär som skulle ut och flyga. Hon är dock misstänkt i det kaos som hänt på Numbanis flygplats, startzonen för attacklaget. I samband med hennes avgång hände mycket och media har rapporterat om det, som ni kan se här ovan.

Enligt källor har flertalet servicerobotar förstörts i samband med incidenten och det finns inga spår efter förövaren. Vid närmare undersökning har de märkt att ett väldigt viktigt föremål saknas i samband med attacken. Doomfists handske. Detta gör, om vi ska gå tillbaka till den första trailern, organisationen Talon direkt misstänkta, då de var ute efter samma föremål i den. Detta stärker även teorin att den tredje Doomfist vi kommer träffa är från Talon (poäng till mig!)

Tidigare har vi levererat handsken, i sin trygga behållare på väg till museet, via payload. men för de som gett sig in i PTR kan se att den inte är där längre. Någon har krossat glaset och tagit den värdefulla lasten. Eller är det Efi Oladele som ligger bakom? Vi har ingen aning om var hennes lojalitet ligger så frågorna blir hängande i luften.

Vi vet fortfarande väldigt lite, men vi väntar spänt på att Blizzard ger oss svar.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.