Testa Playstation 4 på Gamex

Den 29 november släpps Playstation 4 i Sverige, men redan under Gamex och CDON Expo kommer besökarna att få chansen att testa Sonys nya konsol.

PlayStation 4 är den senaste och mest avancerade konsolen för de som har de högsta kraven. Den är en hyllning till spelaren. Det är därför en självklarhet för oss att låta alla PlayStation-fans testa konsolen på Gamex och CDON Expo.
Åsa Wilander, Marknadschef på Nordisk Film som distribuerar PlayStation i Sverige.

PlayStation 4 visades upp för första gången under årets E3-mässa i Los Angeles. Under Gamex och CDON Expo kommer ett stort antal konsoler finnas tillgängliga i PlayStations mässmonter för att låta besökarna uppleva nästa generations konsol. Besökarna kommer att få chansen att spela en bred blandning spel, allt från de större välkända titlarna till spännande indietitlar. Årets Gamex och CDON Expo arrangeras under höstlovet mellan 31 oktober och 3 november.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.