2k Marin ”så gott som” stängt

Det verkar som att studion bakom Bioshock 2 och The Bureau: XCOM Declassefied, 2K Marin, är på väg att slå igen. Uppsägningar är bekräftade, men de anställdas öde varierar beroende på vem man frågar.

Källor till Rock, Paper, Shotgun säger att studion är ”så gott som” över och bara några få har fått gå över till en ny studio i San Francisco för att jobba under Rod Fergussons regi, Bioshock Infinites producent. De som inte går över sägs upp. Polygons källa hävdar dock att studion är ”100% körd”.

Det var turbulent hos 2K Marin redan under utvecklingen av The Bureau: XCOM Declassefied så kanske var det här att vänta, hur som helst är det här tråkiga nyheter och vi på Varvat önskar det bästa till alla berörda.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.