Texas Chainsaw Massacre får nordisk premiär i augusti

Det är nästan femtio år sedan släppet av den legendariska kultrullen Texas Chainsaw Massacre. Filmen orsakade moralpanik hos det etablerade vuxensamhället som inte uppskattade filmens våldsamma innehåll. Men nu är det knappast någon som lyfter på ögonbrynen när spelet med samma namn får nordisk premiär i slutet av augusti, den 18:e närmare bestämt, till PS4, PS5, Xbox One och Xbox Series S/X.

Bakom lanseringen står familjeföretaget Wendros AB som verkat på den nordiska underhållningsmarknaden sedan slutet av 1970-talet. Bolaget etablerades i det svenska folkhemmet tack vare sina satsningar på videomarknaden, i synnerhet titlar riktade till barn.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.