Jujutsu Kaisen: Cursed Clash – nästa animeslagsmål från Bandai Namco

Bandai Namco har en lång lista slagsmålsspel under sitt bälte, och nu kommer nästa i ordningen: Jujutsu Kaisen: Cursed Clash. Spelet är ett 2-mot-2 handgemäng baserat på den kända animen/mangan Jujutsu Kaisen. Här slåss exorcister mot förbannelser med hjälp av deras egna krafter, på typiskt shounen-manér.

Naruto har chakra; Dragon Ball har ki; Jujutsu Kaisen har förbannelsekraft. Jujutsu Kaisen: Cursed Clash är det första spelet i franchisen och är förutom i den självklara genreplaceringen också i en grafisk stil vi kan förvänta oss, alltså den sortens celshading som gör anime- och mangabaserade spel så makalöst snygga nuförtiden.

Men seriöst, har ni inte redan sett Jujutsu Kaisen och faktiskt gillar slagsmålsmanga nog för att ha läst så här långt; se den! Förutom att den är förj*vla fin att titta på har den rejält snygg koreografi och en rätt okej story. Jujutsu Kaisen finns på Crunchy Roll, där du kan se den med ett gratiskonto. Säsong 2 började just, så tajmingen kunde inte vara bättre.

Jujutsu Kaisen: Cursed Clash kommer till Nintendo Switch, PlayStation 4–5, Xbox One/Series X|S, samt PS (via Steam) någon gång i framtiden. En trailer finns i sidhuvudet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.