The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos släpps i augusti

Turordningsbaserat, taktiskt RPG med charm, humor och kaos? Om kaos-delen inte står i vägen för det taktiska, låter det här riktigt skoj!
Felicia Day medverkar i detta humoristiska RPG.

Utvecklaren Artefacts Studio och utgivaren Dear Villagers (som gett oss fantastiska Scourgebringer, Recompile och Edge of Eternity) utannonserar i dag att det taktiska rollspelet The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos kommer till Steam, Epic Games Store och GOG den 27 augusti 2020.

The Amulet of Chaos

The Dungeon of Naheulbeuk: The Amulet of Chaos har beskrivningen: turordningsbaserad taktiskt rollspel proppfull med charm, humor och kaos! Styr ett udda gäng osannolika hjältar och utforska den fruktansvärda Naheulbeuk. Använd dig av både styrka och list för att överrumpla den ondskefulla Zangdar.

Med Felicia Day i spetsen har The Dungeon of Naheulbeuk ett gediget röstskådespel som ska ge liv åt de flamsiga karaktärerna i ett äventyr som tar det roliga, kreativa och kaosartade aspekterna ut bordsrollspel för att leverera ett annorlunda spel.

Naheulbeuk-universumet i Amulet of Chaos är ursprungligen en populär satirisk ljudkomedi från franska författaren John Lang som driver med rollspel, fantasytroper och brädspel. Med The Dungeon of Naheulbeuk blir Naheulbeuk tillgängligt på engelska och som datorspel för första gången.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.