The Long Dark finns nu i fysiskt format

Är du en av dom som hellre vill ha fysiska utgåvor av spel? Då kanske du har hoppat över denna titel i väntan på en fysisk release. Sen en dryg vecka tillbaka har den funnits på en hylla i din närmaste butik.
En redig titt på spelet The Long Dark.

Den första spelbara versionen av The Long Dark släpptes för första gången 2014 via Steam Early Access. Kickstarters kärleksbarn har funnits ute digitalt på PC, Xbox ONE och PS4 ett tag, men nu har spelet intagit spelbutikernas hyllor också.

Fokus på överlevnad

Spelet som spelas i förstapersonsläge, går ut på att du ska överleva. Du iklär dig rollen som en pilot som har kraschlandat i Kanadas vilda skogar efter en global katastrof. Du behöver hålla koll på allt ifrån intag av mat till dina resurser.

Släng ett öga på videon och se om detta är något för dig.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Iklär sig ett headset dagtid för att hjälpa människor och ett annat kvällstid för att rädda digitala världar. Emma föddes i princip med en kontroll i handen, och gör sitt yttersta för att kombinera jobb, familjeliv och sin passion för spel. Utöver de konkreta spelen så djupdyker hon ofta i teorier kring spel och dess historik.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.