The Sims 4 får nytt inredningsbaserat Game Pack!

The Sims 4 fortsätter att leverera hårt och nu har ett helt nytt game pack släppts till spelet! I det nya game packet ”Dream Home Decorator” kan du leva ut dina inredningsdrömmar till fullo och bland annat tackla den nya inredarkarriären. Lyssna på dina kunder önskemål och hjälp dem att dekorera sina drömmars hem, men tänk på att följa deras budget och smak, annars kan det sluta i ett mardrömsprojekt! Renovera rum, hus eller hela tomter och ge dina simmars hem din personliga touch!

I vanlig ordning så innehåller game packet också en del nya möbler. Bland annat sektionssoffor, induktionshällar, inbyggda ugnar och modulhyllor. Hur du väljer att nyttja dem i dina simmars hem är helt upp till dig!

The Sims 4: Dream Home Decorator släpps den 1:a Juni till PC, Mac, PS4 och Xbox One.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.