The Witcher 3: Wild Hunt försenat… Igen

Idag lät den polska spelutvecklaren CD Project Red, i ett öppet brev på deras hemsida, meddela att de skjuter upp releasen på det kommande storspel The Witcher 3: Wild Hunt till den 29 maj 2015. De dryga tre månaderna som spelet är försenat kommer användas för att ta bort så många buggar som möjligt.

Ledningen på CD Project Red ber om ursäkt och ber fans om tillit. Även om många utvecklare skjuter upp sina spel nu för tiden och förargar fans över hela världen, verkar CD Project Red ärliga när de erkänner sina brister – vilket är en beundransvärd egenskap. Personligen väntar jag hellre några månader extra och får ett polerat spel än att få mina förhoppningar krossade av irriterande buggar.

Hur känner du inför de tråkiga nyheterna?

The Witcher 3: Wild Hunt kommer till PlayStation 4, Windows PC och Xbox One den 29 maj 2015.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

1 Kommentar

  1. Precis som Daniel skrev i artikeln uppskattar jag när företag är ärliga och säger att de vill polera upp spelet och att det blir försenat istället för att göra som EA och Ubisoft och stressa ut spelet till release och ta skiten i efterhand.

    Svara

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.