Tills döden skiljer oss åt – Crimson Days återvänder till Destiny 2

Någon som är förvånad? Crimson Days är Destinys årliga händelse runt Alla hjärtans dag. Så logga in med din partner och få älskvärt stryk i pvp.
Är det officiellt? Är Shaxx och Mara ihop? Eller är det önsketänkande från Shaxx sida?

Snart är det Alla hjärtans dag och det betyder bara en sak för Destinyfans – Crimson Days! Sprid kärlek med dina automatvapen tillsammans med en partner eller BFF (eller random, jag dömer ingen) och vinn lite ömhet från farbror Shaxx. Pilbågen The Vow från i fjol återvänder tillsammans med en samling föremål i Eververse. Det återstår dock att se om de Sparrows som Bungie skyltar med i trailern är uppdragsbelöningar eller har en prislapp på sig.

Eventet börjar den 11 februari efter veckans reset och pågår i en vecka.

Läs mer om Crimson Days på Bungies officiella hemsida.

Det krävs två för tango

Spelläget för eventet är som bekant Crimson Doubles ett elimineringsläge där två par spelare möts i en kamp till döden. Det unika med detta läge är att den spelare som förlorar sin partner får en buff som eldar hens hämnd. Troligtvis återvänder även den effekt som straffar stridspar som går skilda vägar på slagfältet.

Crimson Days vara från och med 11 februari kl 18:00 till 18 februari samma tid.

Shaxx är kärleksgurun i Destiny

På tal om ingenting älskar jag hur Bungie vänder kollektivets oändliga kärlek (memes alltså) och skickar tillbaka det på oss. Att Shaxx sitter och myser med Mara Sov är ett praktexempel på hur Bungie ger tillbaka. Kanske är det faktiskt så att de uppskattar oss spelare. Men vem som än håller i Shaxx hjärta går det inte att förneka att den enorma titanen älskar oss guardians. Det spelar ingen roll hur mycket jag suger i pvp, får jag bara en kill överöser han mig med beröm och ömhet över radion. Och besöker jag honom i tornet hälsar han på mig varmt.

Åh Shaxx, ta mig till orbit och gör mig till din. Men behåll hjälmen på, va.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.