Titanfall kombinerar FPS med plattform

[youtube id=”z5sqPxbLmIU” width=”600″ height=”350″]

Det finns inget som gör mig mindre peppad på ett långsamt, monotont och repetetivt skjutspel. Men när jag ser Titanfall kliar det i fingrarna! Det går snabbt, det finns stora robotar som man kan styra, man kan hoppa på väggar och kasta sig meterlängder upp i luften för att bestiga mindre byggnader – det är helt enkelt FPS med plattformsinslag!

Jag minns när man fintade fiender i Unreal Tournament 2003 genom att walljumpa sig i säkerhet och får samma vibbar här. Titanfall kommer släppas 2014 till Xbox One, PC och Xbox 360.

z5sqPxbLmIU

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.