Tonvis av expansioner släpps till Lego Dimensions

Warner Bros. Interactive Entertainment har gått ut med detaljer kring tre expansioner till LEGO Dimensions. Expansionerna är LEGO Batman Movie Story Pack, Excalibur Batman Fun Pack och Knight Rider Fun Pack. De kommer bredda utbudet för alla legofantaster. Det kommer även vara möjligt att blanda karaktärer från de olika expansionerna och skapa cross-overs vi inte tidigare sett.

I samband med releasen av den kommande filmen det är baserat på kommer LEGO Batman Movie Story Pack bidra med en djup, storybaserad gameplayupplevelse. Med ikoniska DC-karaktärer får vi sex pusselpackade nivåer och med nya LEGO Gateway-klossar kan spelare bygga läderlappsdatorn på sin LEGO Toy Pad. Paketet kommer med byggbara minifigurer av Batgirl och Robin, samt Batwing som kan byggas om till Black Thunder och Bat-Tank. Spelare kommer ta del av hela filmen och samarbeta tillsammans med Batgirl och Robin för att besegra Jokern och hans hejdukar. Batgirls batarang, glid- och smygfärdigheter kan ge tillgång till hårt bevakade områden och Robins smidighet och dykförmågor hjälper också till på den fronten. Spelare kan även förvandla Robin till Nightwing för fler brottsbekämpande äventyr. Batgirl och Robin ger även tillträde till den nya Batmanvärlden med sin egna stridsarena med PvP i split screen för upp till fyra spelare.

Batmanfans kan bredda vyerna med Excalibur Batman från Legos Batmanfilm. Det kommer med en byggbar Batman minifigur och Bionic Steed, som kan byggas om till Bat-Raptor och Ultrabat för fler förmågor att använda sig av i spelet. Spelare kan använda Batmans Master Builder och Sword Switching-färdigheter för att lösa pussel och besegra fiender. Batman kan också användas i LEGO Batman Movie Adventure World och stridsarenan.

Michael Knight och K.I.T.T. från den klassiska 80-talsserien Knight Rider kommer också vara tillgängliga i LEGO Dimensions. Spelare kan lägga till den ikoniska duon med Knight Rider Fun Pack, som innehåller en byggbar Michael Knight minifigur. Hans vapendragare K.I.T.T., medföljer och kan byggas om till K.I.T.T. Jet och Goliath Armored Semi för nya färdigheter.
Dessa tre expansioner släpps den 10:e Februari nästa år.

För de som tycker att det är för långt dit kommer det en hel busslast expansioner redan i år.
The Ghostbusters Story Pack, Adventure Time och Mission: Impossible Level Pack, Harry Potter och Adventure Time Team Pack, samt The A-Team Fun Pack blir tillgängliga om en dryg vecka, den 27:e September.

Fantastic Beasts and Where to Find Them Story Pack, Sonic The Hedgehog Level Pack, Gremlins Team Pack, E.T. The Extra-Terrestrial, Fantastic Beasts and Where to Find Them och Adventure Time Fun Pack släpps den 18:e November.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.