Nytt innehåll till Lego Dimensions

I det nya innehållet får vi bekanta oss med Sonic The Hedgehog i dennes level pack och ett story pack för Fantastic Beasts and Where to Find Them. Det sistnämna lagom i tid för premiären av J.K. Rowlings nya filmatisering som hade premiär den 18:e November.
Alla expansioner innehåller arenor med kompetetiv split-screen för upp till fyra spelare. Lego minifigurer som ingår i expansionerna kommer med speciella, gyllene Toy Tags som låser upp en Adventure World till respektive expansion, samt en arena som kan nås via Vorton. Spelare kan utforska Adventure Worlds till Fantastic Beasts and Where to Find Them, Sonic The Hedgehog, Gremlins, E.T. The Extra-Terrestrial och Adventure Time. Det finns även fyra olika spellägen i arenan, bland annat Capture the Flag, Objective, Base Bash och Tick, Tag, Boom!. Varje arena kommer med sina egna fällor försvar och specialkrafter som gör varje arena unik. arenamatcher kan spelas kompetetivt eller i samarbete i multiplayer med 2vs2, 3vs1, och individuellt mot AI.
The Fantastic Beasts and Where to Find Them (FBaWtFT) story erbjuder en komplett, filmbaserad upplevelse som är full av hemligheter och överraskningar. Det inkluderar sex actionpackade nivåer och Legos nya gateway bricks som låter dig bygga the Magical Congress of the United States of America – MACUSA. Spelare kommer kunna bygga Newt Scamander och hjälpa honom hitta sina magiska varelser som flytt i New York. Story pack kommer även med Niffler, som kan byggas om till Sinister Scorpion och Vicious Vulture.
Fans av FBaWtFT fun pack kommer även kunna ta del av Tina Goldstein minifigur. Hon kan använda Aguamenti för att hjälpa till att lösa pussel och Protego för att skydda henne mot fiender. Om spelare behöver räddas kan Tina bygga Swooping Evil som kan förvandlas till Brutal Bloom och Crawling Creeper.
Det digitala innehållet för FBaWtFT släpptes den 18:e November.

Med Sonic The Hedgehog level pack kommer spelare få följa Sonic och hans vänner i en episk strid mot Eggman och Chaos. På deras äventyr kommer vi färdas genom klassiska platser som Green Hill, Emerald Coast, Labyrinth och många andra för att samla ihop alla kaossmaragderna. Spelare kan bygga Sonic the Hedgehog minifigur och använda hans Acrobat-förmåga för att svinga sig från stänger och undvika Badniks, sedan använda sina kända grind rails för att ta sig ur stridens hetta snabbt. Paketet innehåller även en 3-i-1 Sonic Speedster som kan byggas om till Blue Typhoon och Motobug. Det kommer även en 3-i-1 Tornado som kan byggas om till Crabmeat och Eggcatcher.

Spelare som vill se Gremlins i legovärlden kommer få göra det med Gremlins team pack som innehåller rivalerna Gizmo och Stripe minifigurer. Var och en av dem låser upp Gremlins Adventure World, där spelare kan utforska Cinema, Clamp Industries, High School, samt en massa andra platser. Gizmos Combat Roll- och Dash Attack-förmågor kan användas för att få honom ur jobbiga situationer och Stripe kan använda sina klor med sin Vine Cut-förmåga. Spelare kommer kunna bygga en 3-i-1 R.C. Racer och förvandla den till Gadget-o-matic och Scarlet Scorpion. Det tillkommer även en 3-in-1 Flash‘n’Finish, som kan förvandlas till Rampage Record Player och Stripe’s Throne.

E.T. The Extra-Terrestrial fun pack inkluderar E.T. minifigur med Illumination- och Fix It-förmågor, samt de speciella Stealth- och Telekinesis-förmågorna som låter honom färdas genom Legos multiversum. Med den tillhörade Adventure World kan spelare bygga nya upplevelser vid Elliots hus i förorten, genom parken och skogen, på BMX-spåret och t.o.m. i E.T.s rymdskepp. Spelare kommer kunna bygga E.T.s ikoniska Phone Home-instrument, sedan bygga om den till Mobile Uplink och Super-Charged Satellite för ytterligare färdigheter.

Fans av Land of Ooo kommer få ett fun pack baserat på Cartoon Networks Adventure Time med en minifigur av Marceline the Vampire Queen. Spelare kommer kunna aktivera hennes Sonar Smash och Bolt Deflector genom att använda Marcelines Axe Guitar för att lösa pussel och besegra fiender. De kan också bygga och använda Marcelines Lunatic Amp för att skapa oväsen, för att sedan bygga om den till Shadow Scorpion och Heavy Metal Monster för extra krafter i spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.