Trailer för Dead Island Riptide

[youtube id=”gp6TizgPxmQ” width=”600″ height=”350″]

Dead Island var spelet som förra året tog oss alla på sängen. Utan förvarning så släppte man en av de snyggaste trailers någonsin till ett spel. Dead Island blev makalöst hypat och när det väl släpptes så fick det blandade recensioner av kritikerna. Inte långt därefter så avslöjades det också att utvecklarna Deep Silver sålt filmrättigheterna till spelet och förhoppningsvis så får vi se en film baserad på Dead Island inom en snar framtid.

Nu har Deep Silver återigen släppt en galet snygg trailer som för tankarna till både Lugnt vatten och Walking Dead. Det kommande spelet i serien heter Dead Island Riptide och utspelar sig på samma paradisö som föregångaren. Efter en monsun i området så har vattnet stigit och skapat översvämningar på hela Palanai. På grund av den rådande zombieinvasionen och det katastrofala läget på ön så ser det inte ljust ut för de få överlevande.

Spelet släpps under 2013.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.