Ännu mindre PS3 i butik nästa vecka

Nästa fredag, den 28:e september så släpper Sony sin senaste version av Playstation 3. Den nya maskinen är både mindre och mer kraftfull än den senaste Playstation 3 Slim. Konsolen släpps i tre olika modeller, två med inbyggd hårddisk på 500 GB respektive 250 GB och en version med ett flashminne på 12 GB. Lanseringspriset för värstingmodellen kommer i USA att landa på 299$, så vi räkna med att den kommer att kosta runt 2500 kr i Sverige.

Det här bevisar bara vart man kommit i teknikens utveckling på sex år, då det första PS3 släpptes. Bättre prestanda och halva storleken imponerar visserligen på mig, men frågan är om det inte är bättre att vänta på nästa generation istället. Om man däremot ändå tänker köpa ett Playstation 3 så är det bara att gratulera. Ni kommer spara massa plats i TV-bänken.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.