Trailer och smått och gott från DiRT 4

Koch Media har gått ut med lite smått och gott om DiRT 4.

Vi har bland annat fått veta lite mer om spelets soundtrack. Över 40 stycken låtar från olika artister kommer att finnas med i spelet för den som vill lyssna på lite ljuv musik under bilkörningen. Artister som The Amazons, Sigma och Pretty Vicious kommer ha exklusiva låtar i spelet, men låtar från bland annat The Chemical Brothers, Bastille och Queens Of The Stone Age kommer också att finnas med på låtlistan.

Spelet kommer ha mer än bara ett fränt soundtrack! Mängder med grejer kommer att finnas med i spelet. Spelarna kommer kunna välja mellan 50 stycken olika fordon när de ska köra runt i något av de olika spellägena. Du kan exempelvis köra rally i Sverige eller Wales, utmana dina vänner i ett fartfyllt race eller utmana dig själv i spelets karriärsläge. Självklart utlovas det mängder med kraschar och skadade bilar.

DiRT 4 släpps den 9:e Juni!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.