Varvat fyller fem år idag!

Över 4000 inlägg och 180 recensioner har publicerats

Idag är det fem år sedan det första inlägget publicerades här på Varvat! Det innehöll en trailer på det då kommande Battlefield 3: Close Quarters. Sedan dess hade publicerat över 4100 inlägg på sajten och närmare 200 spel har recenserats.

Den mest lästa artikeln är låtlistan till Just Dance 2014 och den populäraste recensionen har jättar i huvudrollen. Det handlar nämligen om spelet Skylanders Giants. Om recensionen  ser något märklig ut så beror det på att den publicerades när Varvat hade sin ursprungliga layout. Sajten genomgick en stor förändring och uppdaterades i januari 2015.

Genom åren har endast fyra spel fått betyget 10. Senast i raden av fullpoängare är kanske föga överraskande The Legend of Zelda: Breath of the Wild som tokhyllades av alla på redaktionen. Mindre smickrande är då Hampus recension av Animal Gods som inte lyckades skrapa ihop mer än en tvåa. Det lägsta betyget vi delat ut på Varvat. Hittills.

Många skribenter har kommit och gått genom åren, men de allra flesta som skriver idag har varit med ett bra tag. Alla på redaktionen brinner för spel och vi älskar att få dela med oss av våra åsikter. I augusti 2016 tog Daniel och Nakadai ett stort initiativ och lanserade Varvatpodden. En lite personligare podd om spel och livet i största allmänhet.

Vi har inga planer på att trappa ner vårt arbete med Varvat. Snarare tvärtom. Vi fortsätter satsa på personliga och unika artiklar och reportage med oförminskad styrka. Givetvis kryddar vi nyhetsflödet med en och annan recension. Framtiden är ännu ett oskrivet kort, men vi kan redan nu avslöja att vi kommer att satsa ännu mer på e-sport.

Slutligen vill vi tacka alla ni som läser Varvat, oavsett om du är inne dagligen eller kanske bara tittar förbi då och då. Det är ni som gör vårt arbete så roligt. Utan er hade vi inte haft Varvat.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.