Train Simulator 2016 redo att göra järnvägen osäker

https://www.youtube.com/watch?v=l89wMgEyIcQ

För er tågnördar som älskar att tuffa fram på rälsen kommer en glad nyhet. Utvecklaren Dovetail Games har släppt sin senaste skapelse Train Simulator 2016 till PC och erbjuder en mängd nyheter till det senaste tillskottet i den berömda Train Simulator-serien. Bland annat introduceras ett nytt hjälpsystem som assisterar spelaren under färden och ger värdefulla tips på hur ens rullande metallhingst kan hålla sig på spåret så smidigt som möjligt.

Utvecklaren hälsar också att bolaget ska släppa ett antal add-ons som kan laddas ned kostnadsfritt det kommande halvåret med start i oktober. Detta gäller till exempel nya tåg eller linjer som alla har syftet att förstärka spelupplevelsen och ta den till nya höjder. Hela härligheten kan laddas ned på Steam eller köpas i butik.

Besök den officiella hemsidan för mer information om spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.