Artikeln är ett betalt samarbete:
Tre roliga sportspel för att spela multiplayer på Xbox 

Bättre bollfysik gör det svårare att göra mål.

Att spela Xbox tillsammans med kompisar är någonting som många människor världen över ser som en stor njutning. Det är ett sätt att umgås, men med spänning, nerv och underhållning som stämningsförhöjare. Många har också en stark relation till sport och faktum är att det går att kombinera dessa intressen. Här listar vi tre väldigt roliga sportspel som är ultimata att spela tillsammans med dina vänner. 

Om man har Xbox Live är det möjligt att spela många spel billigt eller rent av gratis online. Men för den som uppskattar en överblick på alla sina inköp är kontokredit ett bra alternativ. Då samlas alla ens köp, både till sin spelkonsol och i övriga livet, på ett smidigt ställe. 

Men samla kompisarna och sätt igång att spela sportspel tillsammans. Multiplayer öppnar alltid för en uppsluppen stämning och den som gärna har ett tävlingsmoment kan skissa upp en turneringsplan med gruppspel, slutspel och ett tydligt spelschema. Det adderar en god stämning till vardagshänget, förfesten eller födelsedagskalaset. Nedan listar vi tre sportspel som kan rekommenderas varmt. 

FIFA 

FIFA är en riktig institution i sportspelsvärlden och många som har ett Xbox har en relation till det här spelet. Om man gillar fotboll, sportspel och Xbox finns det egentligen ingen anledning att inte ha spelet. Det lämpar sig också otroligt väl för att spela multiplayer. Det går exempelvis att dela in sig i lag och spela 2 mot 2. EA Games har sannerligen lyckats här. Det må skilja en del på varje upplaga av spelet, men alla de moderna FIFA-spelen är perfekta för kompishänget. 

AO Tennis 2 

Det finns inte särskilt många tennisspel på marknaden, men ett som sticker ut är AO Tennis 2. Det är uppenbart att spelet hade kunnat vara ännu mer omfattande, men för att lira hemma med kompisarna är det helt perfekt. Lägg upp er egna seedning, skapa ett turneringsträd med matcher och spela sedan AO Tennis 2 en svettig kväll. Eller varför inte prova att spela dubbel? Startsträckan är otroligt kort på det här spelet, som går snabbt att lära sig för nya spelare. 

NFL Madden 

Har du koll på amerikansk fotboll? Av världens största sporter är frågan om det inte är den mest komplexa. Samma sak gäller egentligen för spelet NFL Madden. Det är ett spel som däremot kan bli riktigt roligt om man är många som spelar, exempelvis 4 mot 4. Allra bäst är det om ingen har spelat NFL Madden förr. Då är det lika för alla. 

0 Delningar

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.