Trials of Mana finns nu tillgängligt i butik

1995 släppte Square rollspelet Seiken Densetsu 3 till SNES i Japan. Spelet blev vida berömt för sin grafik och sitt upplägg. I väst blev titeln eftertraktad av gamers som försökte konvertera spelet genom en så kallad converter, monterad i sin konsol.

Nu har bolaget släppt en remake av spelet till Switch, Steam och PS4. I Trials of Mana kretsar handlingen kring sex spelbara karaktärer som ska utforska ett kungarike med alla dess mysterier och utmaningar. Den som väljer att testa demot kan spara sina framgångar och föra över dessa när fullversionen införskaffas.

Besök den officiella hemsidan för mer information om utgåvan.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.