Trine 5 kommer i år

Trine 5: A Clockwork Conspiracy utannonserades tidigare i dag. Denna femte del i sagan kommer att handla om nya regenter i kungariket med siktet inställt på att förgöra hjältetrion Zoya, Amadeus och Pontius. Dessa kommer i sin tur ha ett gäng nya förmågor till sitt förfogande, om trailern är något att gå efter.

Trine 5 kommer att ha seriens kännetecknande 2,5D-stil på grafiken (som hittills bara frångåtts i seriens tredje del). Som tidigare delar kommer också ett stöd för upp till fyra spelare samt en adaptiv svårighetsgrad för de spelare som önskar. Soundtracket kommer också att följa seriens historia och samtidigt tillföra nya, sagolika melodier. Förhoppningsvis är det Ari Pulkkinen som styr stråkarna även denna gång.


Det är THQ Nordic som kommer att stå för utgivningen av Trine 5: A Clockwork Conspiracy, men det är som vanligt Frozenbyte som utvecklar spelet. Målplattformarna är PlayStation 4–5, Xbox One/Series X|S, Nintendo Switch samt PC (via Steam, GoG, Microsoft Store och Epic). Släppdatumet är utlovat till någon gång i år, vilket vi håller tummarna för inte skjuts mer på framtiden.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.