Switch får förtrollad trilogi – och dess fyra

Studion Frozenbyte har gått ut med att man kommer att släppa samtliga delar i Trine-trilogin till Nintendo Switch. Först ut är ettans Enchanted Edition (en nysminkad version av originalet) som är tillgängligt redan nu på eShopen för 150 kronor. Övriga två delar väntar på ett senare släppdatum. Ingen fysisk release är bekräftad.

För en kort tid sedan bekräftades det även att kommande Trine 4 kommer att nå Switchen. Detaljer är än så länge sparsamma, men Lauri Hyvärinen, VD för Frozenbyte, lovar att serien är tillbaka på fötterna efter det ljumna mottagande trean fick.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.