TT Games ska öppna ny studio för mobila LEGO-spel

TT Games, som stått bakom alla hundrafemtimiljarder LEGO-spel har precis talat om att dem ska starta en separat utvecklarstudio, som ska satsa på LEGO-spel för mobiler. ”Det finns en enorm potential för LEGO-spel på mobiler”, säger Tom Stone, Managing Director på TT Games, ”vi är väldigt lyckosamma som fått Playdemic till oss, som är väldigt duktiga på den här typen av satsning. Dem jobbar redan på en ny titel samtidigt som de jobbar på deras ”Golf Clash”.”.

Goda nyheter helt enkelt om du tycker om LEGO-spel! Vi på Varvat önskar såklart att deras satsning går bra!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.