Nu kan du förbeställa Battle for Azeroth

För er som hållit ett öga på Blizzard-klienten så har ni säkert noterat en ohemul mängd popups om Battle for Azeroth. Ja, nu är det alltså dags att förbeställa den kommande expansionen. Nu är det ju såklart ingen risk att det kommer ta slut på produkter, utan detta är snarare för att få alla de trevliga bonusar som tidiga köpare kan roa sig med. Exempelvis kan du om du förbeställer redan idag rekrytera majoriteten av de nya raserna som kommer finnas tillgängliga i expansionen. De enda som inte är med på denna listan är Dark Iron Dwarves och Zandalaran Trolls. Deras rekrytering tycks istället vara ihoplänkad med storyn i Battle for Azeroth.

Mycket annat godis erbjuds såklart. Dels får man en level 110-boost, så man kan maxa upp en av sina nya karaktärer när man låst upp rasen man vill ha. Alternativt kan en ny spelare snabbt få en höglevlad karaktär för att kunna roa sig med allt det nya materialet. Köper man dessutom Deluxe Edition får man prylar till samtliga av blizzards titlar. Exempelvis kortbakgrunder till Hearthstone och nya mounts i Heroes of the Storm.

Word of Warcraft: Battle for Azeroth släpps till sommaren och tar tillbaka serien till dess grund med Alliance mot Horde. Deras skakiga allianser har brustit och nu är det ännu en gång rike mot rike. Vem kommer gå segrande ut striden? Du kan läsa mer om expansionen på dess officiella hemsida.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.