Gameplay från Dontnods kommande Twin Mirror visar minnespalats

Få en inblick i spelmekaniken i Dontnod Entertainments kommande episodbaserade spel.
En introduktion till spelmekaniken i Twin Mirror, Dontnod Entertainments kommande psykologiska thriller.

I detta klipp får vi en introduktion till spelmekaniken i Twin Mirror, det kommande psykologiska thrillerspelet från Dontnod Entertainment. Här ser vi exempel på huvudkaraktärerns mnetiska förmågor då han använder sig av ett minnespalats för att lagra, sortera och använda information. I trailern ser vi Sam använda sitt minnespalats för att återskapa händelserna kvällen innan, men vi kan nog vara säkra på att funktionen kommer att användas mer proaktivt under spelets gång.

Scenen i trailern är från demot som fanns tillgängligt på Gamescom 2018. Om du är nyfiken på vårt intryck av spelet och minnespalatset, kan ni läsa förhandstitten här.

Twin Mirror är ett episodbaserat spel och den första delen, Lost on Arrival, släpps 2019 till Playstation 4, Xbox One och PC.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.