Twitch Prime välkomnar Assassins Creed Odyssey

Assassins Creed Odyssey är här och det väljer Twitch Prime att fira med dunder och brak! För att fira lanseringen av det grekiska äventyret ger Twitch Prime ut ”Aegane Pirate Pack” exklusivt till sina medlemmar. I detta lilla paket finner vi en hel del smått och gott i form av en sällsynt rustning, en hästrustning, ett skin till ett skepp och ett ”pirate crew”-tema till din besättning.

Vad väntar du på? Är du Twitch Prime-medlem kan du logga in, lägga vantarna på detta piratpaket och bege dig ut på ett spännande piratäventyr i antikens Grekland!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.