Twitch tar in över 200 streamer skins till PUBG

Twitch och PUBG slår sig samman och introducerade i Tisdags en stor mängd med unika föremål och ’skins’ med teman baserade på olika Twitch-streamers. Sammanlagt rör det sig om över 200 köpbara föremål och utöver detta kan Twitch Prime-medlemmar få upp till 10 exklusiva spelföremål gratis. Många av dessa ’skins’ kommer att skapas för deltagare av Broadcaster Royale, en PUBG-turnering från Twitch. I säsong 1 deltog flera tusen community-medlemmar och tävlade tillsammans med över 150 Twitch Partners som Shroud, Lil_Lexi, Sacriel och Anthony_Kongphan om prispotten på 300 000 dollar.

I säsong 2 av Broadcaster Royale kommer Twitch ändra formatet från kvalificeringarna till finalerna och precis som i säsong 1 kommer Twitch återigen samarbeta med OMEN från HP. Lagen kommer genomgå en rad olika OMEN-utmaningar som kräver kreativa strategier och djärva beslut för att samla poäng. De lag som fått flest poäng i varje region går vidare till finalen på TwitchCon 2018 senare i oktober. Vinnaren av Broadcaster Royale: OMEN Challenge kommer få möjlighet att själv designa sina egna PUBG spelföremål som sedan kommer gå att köpa – oavsett om vinnaren är en etablerad Twitch-streamer eller en community-medlem från den öppna kvalificeringen. Den öppna registreringen för säsong 2 är öppen nu och stänger den 26 september.

Dessa skräddarsydda ’skins’ kommer finnas tillgängliga för försäljning på twitch.tv/PUBG, via tillägg på anslutna Twitch-kanaler eller direkt i spelet genom Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.