Tyson som spelbar karaktär i WWE 13

[youtube id=”rXI-xUq0qbQ” width=”600″ height=”350″]

Amerikansk showbrottning, eller Wrestling, som det också kallas är en av de sporter som gör sig allra bäst som tv-spel. Varje år kommer ett spel ur serien WWE och denna höst är inget undantag. Nästa släpp är planerat till i november och denna gången kan man för första gången spela som ”Iron” Mike Tyson. Boxningslegenden, ofta kallad ”Baddest man on the planet” blir tillgänglig som spelbar karaktär för de som förbokar spelet.

Tyson gjorde debut i WWE 1998 efter sin boxningskarriär och det är också den tidseran spelet utspelar sig. Slutligen skall storyn  leda fram till Tysons höjdpunkt som wrestlare, nämligen WrestleMania XIV där han bland annat möter legender som Shawn Michaels och ”Stone Cold” Steve Austin. Vi får med andra ord inte se Tyson i sin karaktäristiska ansiktstatuering som han skaffat på senare år.

Slutligen så vill jag bara konstatera att Wrestling är mer verkligt som tv-spel än på riktigt

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.