Svenska Dark Nebula äntligen till Android

Ett av mina absoluta favoritspel till iPhone har länge varit Dark Nebula. Ett lika enkelt som genialt spel där man med hjälp av telefonens gyrofunktion skall styra en liten kula genom snillrikt ritade labyrinter. Spelet är skapat av den svenska studion Free Lunch Design och har sålt i många miljoner exemplar på App Store. Enligt uppgift så skall spelet vara det högst betygsatta någonsin på App Store.

Anders Hejdenberg, spelets ursprungliga skapare säger: ”Dark Nebula har visat sig vara en typ av spel som passar alla åldrar och det känns roligt att spelet nu också kan spelas på Android-telefoner. Free Lunch Design har gjort ett fantastiskt bra arbete som behåller både känslan och själen i spelet.”

Magnus Alm, VD på Free Lunch Design: ”Det är inte självklart enkelt att skapa en ny version av en befintlig och mycket framgångsrik succé men vårt team har överträffat sig själva här. Dark Nebula för Android är precis lika briljant som iPhone-versionerna PLUS nya godsaker som HD-detaljer och fullt stöd för tablet”

Dark Nebula finns på Google Play och Amazon Appstore for Android.

[youtube id=”0IRzeaQIg5k” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.