Ubisoft släpper sex spel till Xbox One

Efter att Microsoft höll sin presskonferens igår så valde Ubisoft att följa upp med att utannonsera Assasin’s creed IV: Black flag och Watch_Dogs till Xbox One. Ubisoft säger också att de kommer att släppa ytterligare fyra spel till konsolen under dess första år.

Edward Kenway som huvudpersonen heter i Black flag är en ung brittisk man som frivilligt gick med i flottan för att sedan välja en helt annan yrkesinriktning som pirat när kriget tog slut. Historien utspelar sig i Väst Indien där vi kommer att få möjligheten att utforska hela femtio olika platser och ratta runt hur mycket man vill i sitt skepp som blev så älskat i föregångaren.

I Watch_Dogs får vi springa runt i en stor, levande kopia utav Chicago där framtidens teknik och de ständigt uppkopplade invånarna huserar. Aiden som huvudpersonen heter kan hacka sig in på det mesta via sin mobil och få den informationen som han söker. Tillexempel kan han hacka sig in på en bankomat för att sedan tömma kontot för en stackars Chicagobo.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.